ALV en 25-jarig lustrum 10 febr 2024

Zaterdag 10 februari houden we de ALV van de vereniging van Breehornzeilers bij de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging te Muiden. Inloop is vanaf 10:30.
Om 11:00 starten we de vergadering met de bekende agendapunten en natuurlijk weer de fotowedstrijd 2024.

Daarna zullen we het 25 jarig bestaan van de vereniging vieren met een uitgebreid programma:
12:30 lunch
13:30 lezing door Adelheid Greven van de Pat Panick  (B44) gevolgd door een uitstapje naar het Muiderslot
16:30 borreluurtje en aansluitend een driegangendiner

De lezing van Adelheid belooft veel; haar intro erop luidt:
Na een jaar in Noorwegen hebben wij, Adelheid en Stanislas,  de arctische smaak te pakken. We willen nog meer noordelijke bestemmingen ontdekken met Pat Panick,  onze aluminium Breehorn 44 uit 1993 . De Faeröer eilanden bijvoorbeeld. Of wie weet, misschien wel IJsland. Zonder strak plan vertrekken we begin mei uit Noorwegen……

De eigen bijdrage voor dit complete lustrumprogramma bedraagt € 42,50 p.p.  (inclusief drankjes). Wil je niet blijven voor het diner, dan bedraagt de eigen bijdrage € 27,50.
Het totaalbedrag moet bij de aanmelding direct worden overgemaakt naar de penningmeester. We hebben ruimte voor max. 100 personen dus op tijd aanmelden kan het verschil maken!

Voor het diner moet i.v.m. de keuken vooraf een menukeuze gemaakt worden. Dit kan via het aanmeldformulier.

Als je een museumjaarkaart hebt of een kaart van de vriendenloterij, neem die dan mee! We krijgen dan korting op de toegang en dat komt het feestbudget ten goede.

 

EXTRA OPROEP : We zien i.v.m. dit lustrum graag van elke boot een hele mooie foto. Hierbij gaat het om de Breehorn zelf, in actie of voor anker, en dus niet zozeer om de bemanning 😉. Foto’s kun je opsturen via bestuurslid@breehornzeilers.nl

EXTRA OPROEP : Als je een instrument bespeelt dat je ook kunt meenemen en je wilt samen met andere Breehornzeilers speciaal voor de lustrumbijeenkomst een muzikale begeleiding verzorgen, mail dan naar  bestuurslid@breehornzeilers.nl onder vermelding van het type instrument.

Er zal van tevoren natuurlijk overleg en wellicht (online) oefening plaatsvinden!

Aanmelden vóór 1 febr. 2024

About Webredactie

Yvonne Hofmeester