Technisch forum

Jan Willem Schouten, Cas Wiebinga en Jos den Ouden hebben een technisch forum op deze website gecreëerd.  (Menu: Handig –> Forums) Het doel is dat de doe-het-zelvers en nieuwsgierigen onder ons hun technische vragen kunnen stellen op dit forum, maar ook hun eigen technische ervaringen kunnen delen. Het technische forum staat onder redactie van Jos den Ouden. 
 
Het doel gaat nog wel iets verder dan alleen doe-het-zelven of de nieuwsgierigheid bevredigen; immers, door alleen al het volgen van de correspondentie op dit forum vergroot je je technische kennis van je boot, en daarmee de veiligheid aan boord.
Dit is een eerste opzet van het technisch forum. Als we het gaan gebruiken zullen er ongetwijfeld verbeterpunten aan het licht komen. Na een half jaar zullen we het technisch forum evalueren en updaten met jullie input.
 
Wat er nu op het forum staat zijn compilaties van technische artikelen die in het verleden in de Breespraken gepubliceerd zijn. Ook zijn er bijdragen uit de dropboxen van Vertrekkers van de site toegevoegd.
 
Wij hopen dat dit initiatief voor velen nuttig zal zijn, en moedigen jullie aan om deel te nemen zodat het forum zich ontwikkelt tot een dynamische ontmoetingsplek in onze Breehornvereniging. Door ‘abonneren’ op het forum aan te klikken krijg je automatisch een e-mailbericht als er een nieuw onderwerp geplaatst is. We raden je aan om dit te doen zodat je niet alleen op de hoogte wordt gehouden van nieuws, maar ook om zo deelname aan te moedigen. Zo krijgt diegene die zijn/haar vraag stelt ook op korte termijn antwoord (en maken we er een echt forum van).
 
En tenslotte: domme vragen bestaan niet, er is dus geen enkele reden om terughoudend te zijn!

About Webredactie

Yvonne Hofmeester